Contes infantils per Sant Jordi 2016

6 de septiembre de 2016

Una parada no és un adéu per sempre

6 de septiembre de 2016
empty image
Com molts de vosaltres ja m'heu comentat o ja haureu notat, he deixat de realitzar publicacions en la web.

— M'agrada com queda

Per motius personals i laborals ara estic en un moment que les meves prioritats i els meus projectes han canviat i deixaré de realitzar entrades en aquesta pàgina personal on compartia totes les meves inquietuds artístiques i laborioses de receptes de cuina, manualitats, costures, llocs interessants i diy divertits.

Espero que, en un altre moment de la meva vida poder tornar a reprendre aquesta afició tant bonica on he après moltissim. I no pensis, que no em sap greu, però si no m’hi puc dedicar tant bé com l’exigència que les webs requereixen no vull fer-ho.

Una abraçada.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experìencia de l'usuàri. S'entén que si es continua navegant s'està donant el consentiment per l'acceptació de les anomenades cookies i l'acceptació de la política de cookies d'aquest lloc web.